2012-07-11

Hundkapp i media...
Japp, det har varit en del fina artiklar m.m. i olika tidningar om detta med hundkapp... =)
Alltid kul när sporten hamnar i tidningen.

Bl.a så hade Arbetarbladet 24/6-12 en fin artikel om Midsommarkappen på Järbobanan. Något som är tradition på banan sedan mitten av 70-talet.

Sen har även Skånskan en finfin artikel med fina bilder från sina Midsommartävlingar på Tommarpbanan som Cimbria HK anordnade.
& ett av den dagens 2 banrekord togs av suveräna hunden No More Legend från vår Sthlms klubb SHS, kan ju passa på att skryta lite om de duktiga hundarna vi har i klubben. ;)

Den allra allra bästa artikeln kom åxå från Cimbria och det var Hemmets Journal som var på plats och gjorde en TOPPENBRA artikel!!! Den är så grundligt gjord, välskriven och med mycket information om hur det går till inom hundkappen - och varför. Så för den som råkar vara nyfiken kan jag varmt rekommendera att kika in o läsa. Fina bilder har de åxå publicerat.
(Visst finns det ett & annat som jag personligen saknar o inte riktigt håller med om - men på det stora hela så är detta helt underbart gjort.)
STOR ELOGE till alla inblandade. =)

Avslutar med en liten filmsnutt från SHS Derby och No More Legend som får ta emot publikens hyllningar när han segerdefilerar till tonerna av Swedish House Mafias "Greyhound". Oh, ståpäls! =))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar